Skip to main content
Waarom Bugaboo

Waarom Bugaboo

Ontworpen voor ouders

Vanaf het begin heeft Bugaboo kinderwagens gemaakt voor kinderen en ontworpen voor ouders. Waarom? We weten dat het kiezen van een kinderwagen een grote stap is. De kinderwagen moet perfect zijn in gebruik en gemaakt zijn van hoogwaardige materialen die lang mee gaan. Daarom is er altijd een Bugaboo kinderwagen die bij je past.

Gemaakt voor jouw lifestyle

We begrijpen hoe uitdagend en geweldig het is om ouder te zijn. Het is een tijd waarin alles verandert, maar niet alles hoeft te veranderen: zoals erop uit gaan, familieweekendjes of tijd doorbrengen met vrienden. Kies nu voor de juiste kinderwagen en geniet jarenlang van de voordelen.

About Bugaboo | Bugaboo BE

Gaat waar andere kinderwagens niet gaan

Je Bugaboo kinderwagen is altijd klaar voor vertrek. Dat komt omdat hij de beste wielen heeft die je als ouder waarschijnlijk ooit zult bezitten, waardoor je soepel rijdt. Of je nu over bospaden, met sneeuw bedekte straten of zandstranden wandelt, met Bugaboo kom je overal.

About Bugaboo | Bugaboo BE

Ontworpen om een leven lang te gebruiken

Een Bugaboo kinderwagen is een goede investering. Onze kinderwagens zijn ontworpen voor ouders, gemaakt van hoogwaardige performance materialen en getest voor alledaagse situaties. Ze groeien mee met de veranderende behoeftes van je kind en je gezin. Alle Bugaboo kinderwagens zijn gemaakt van lichte, duurzame en eenvoudig te recyclen materialen, want we vinden duurzaamheid belangrijk. Wij zijn er voor de toekomst.

About Bugaboo | Bugaboo BE

Past bij jouw stijl

Of je nu gaat voor een klassieke look of een statement wilt maken, er is altijd een Bugaboo kinderwagen die bij jouw stijl past. Ons brede assortiment aan materialen, handgrepen en wieldoppen is verkrijgbaar in opvallende of juist ingetogen kleuren. Creëer moeiteloos de kinderwagen die helemaal bij jou past. En als je zin hebt in iets nieuws, kun je verschillende kleuren en accessoires combineren om een gloednieuwe look samen te stellen.

Klantbeoordelingen