Skip to main content
100 dagen niet goed geld terug garantie
Shop 100 dagen niet goed geld terug garantie | Bugaboo

100 dagen gratis proefperiode


Alleen op Bugaboo.com

Probeer alles van tevoren uit met je nieuwe Bugaboo artikel en eventuele accessoires: een dutje, het in- en uitklappen, wandelen etc. Als het je niet bevalt in de eerste 100 dagen, stuur het product/de producten dan terug voor een volledige terugbetaling. Zonder probleem en zonder discussie. Alle kinderwagens die tijdens de 100 dagen proefperiode naar ons worden teruggestuurd, worden, om producten een tweede kans te geven, Certified Refurbished producten. Bugaboo monteurs vernieuwen, reinigen en repareren ze vakkundig, zodat iemand er weer mee kan wandelen.

Algemene voorwaarden voor de '100 dagen gratis proefperiode':


 • De 100 dagen gratis proefperiode biedt consumenten de mogelijkheid om een kinderwagen op Bugaboo.com te kopen en deze maximaal 100 dagen uit te proberen. Als de consument niet tevreden is, kan hij/zij/hen de gebruikte kinderwagen binnen deze periode retourneren en ontvangt hij/zij/hen het volledige aankoopbedrag terug.
 • De 100 dagen gratis proefperiode is uitsluitend beschikbaar voor producten die zijn gekocht op Bugaboo.com.
 • De gratis proefperiode van 100 dagen is beschikbaar vanaf maandag 11 mei 2020 (00:00 AM GMT). Consumenten uit landen die niet deelnemen aan de 100 dagen gratis proefperiode kunnen nog steeds een ongebruikte kinderwagen binnen 90 dagen retourneren, zoals aangegeven in ons retourbeleid
 • De 100 dagen gratis proefperiode is van toepassing op de volgende producten (inclusief promotionele en Certified Refurbished producten): Bugaboo Fox 5, Fox Cub, Donkey 5, Butterfly, Dragonfly, Giraffe en Stardust. Alle Bugaboo accessoires, en Bugaboo Owl en Turtle Air autostoeltjes die in dezelfde bestelling worden gekocht als één van de deelnemende producten, zijn inbegrepen in de 100 dagen gratis proefperiode.
 • Producten die niet in de bovenstaande lijst staan zijn uitgesloten van de 100 dagen gratis proefperiode. 
 • Reserveonderdelen en accessoires die zonder een van de bovengenoemde producten zijn gekocht, zijn uitgesloten van de 100 dagen gratis proefperiode. 
 • De 100 dagen gratis proefperiode geldt uitsluitend voor één (1) deelnemend product. Het is niet mogelijk om meerdere producten te retourneren onder de voorwaarden van de 100 dagen gratis proefperiode. 
 • De 100 dagen gratis proefperiode is niet overdraagbaar. 
 • Als een consument een aangekocht product retourneert tijdens de 100 dagen gratis proefperiode is het restitutiebedrag gelijk aan het bedrag dat is betaald voor het product, behoudens het toepasselijke restitutiebeleid en zolang het product wordt geretourneerd in overeenstemming met een normaal gebruik van 100 dagen en zolang een kinderwagen wordt geretourneerd in de originele verpakking. 
 •  Bugaboo behoudt zich het recht voor om een bestelling te weigeren wanneer, naar haar redelijk oordeel, de geplaatste bestelling onderdeel is van mogelijk frauduleuze activiteiten. 
 •  Bugaboo houdt zich het recht voor om, te allen tijde en met inachtneming van een redelijke opzegtermijn, de algemene voorwaarden aan te passen en een aanbod in te trekken. 

100% overtuigd binnen 100 dagen of een volledige terugbetaling

Vragen? Vraag alles wat je wilt

Is er nog steeds iets niet duidelijk over onze 100 dagen proefperiode? Of heb je hulp nodig bij het kiezen van een kinderwagen? Onze klantenservice staat klaar om je te helpen.

Shop 100 dagen niet goed geld terug garantie | Bugaboo

Vind je nieuwe kinderwagen

Ontdek onze kinderwagens en kies de beste voor je volgende avontuur.

Klantbeoordelingen