Skip to main content
Autostoel

Turtle by Nuna

Simply safe, every time

Van
€ 259
Bugaboo Turtle by Nuna | Autostoel

Overal op voorbereid, vanaf de eerste dag

Met de Bugaboo Turtle by Nuna autostoel wissel je soepel en naadloos tussen auto en kinderwagen, zonder dat er iemand wakker wordt. Van de allereerste rit naar huis tot heerlijke autoritten en alledaagse uitjes, met de Bugaboo Turtle autostoel ben je er helemaal klaar voor. You've got this!

Slim en intuïtief ontwerp

We hebben de Bugaboo Turtle by Nuna ontworpen in samenwerking met premium autostoelmerk Nuna. De autostoel is gebaseerd op het principe van slimme eenvoud, met een gemakkelijk en intuïtief ontwerp als resultaat.

Bugaboo Turtle by Nuna | Autostoel

Van rijden naar rollen

De Bugaboo Turtle by Nuna autostoel heeft een lichtgewicht kuipje en bijpassende adapters met een gemakkelijk kliksysteem, zodat de autostoel naadloos aansluit op je Bugaboo kinderwagen. Als je de Bugaboo Turtle by Nuna autostoel en de adapter voor je Bugaboo kinderwagen samen koopt, krijg je de adapter gratis. De korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen.

Shop nu

Bugaboo Turtle by Nuna | Autostoel

Ultiem comfort

De Bugaboo Turtle by Nuna autostoel heeft een verstelbare hoofdsteun, de kenmerkende Bugaboo zonnekap met kijkvenster van gaas en een 'slimme zonneklep' met SPF 50+, die een rustige cocon creëert. Je kindje geniet van ultiem comfort, of je nu in de auto zit of een wandeling maakt. De wasbare inzetstukken van merinowol zorgen voor optimale klimaatbeheersing.

Bugaboo Turtle by Nuna | Autostoel

Meer dan alleen kinderwagens

Beste Bugaboo Turtle accessoires

De Bugaboo Turtle by Nuna Isofix basis is speciaal ontworpen om jou het leven makkelijker te maken. Je plaatst de basis gemakkelijk in enkele seconden in je auto. De stabiele voet minimaliseert iedere impact, zodat je baby er vrijwel niets van merkt. Zo ben jij altijd verzekerd van een veilige rit.

Shop nu

Bugaboo Turtle by Nuna | Autostoel