Skip to main content

Stardust

Bugaboo Stardust

Slapen wordt simpel

Maak kennis met de revolutionaire Bugaboo Stardust. Dankzij het all-in-one ontwerp en de geïntegreerde matras klap je hem in 1 seconde uit. Slapen, spelen en dutjes doen waren nog nooit zo makkelijk en leuk.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Met de Bugaboo Stardust wordt slapen en spelen een compleet nieuwe ervaring. Kies voor strak klassiek zwart of cool gemêleerd grijs.

Gemêleerd grijs Slapen en spelen wordt gemakkelijker met ons zacht gemêleerd grijze kinderbedje.
Zwart Slapen en spelen wordt gemakkelijker met ons klassiek zwarte kinderbedje.

In 1 seconde
uitklapbaar

De Bugaboo Stardust klapt direct uit. Maak de clip los, klap ’m open en je kindje heeft een plekje om te spelen of slapen. Waar je ook bent.

Elke seconde telt

De Bugaboo Stardust is in 1 seconde uitklapbaar. Het is dus nog nooit zo gemakkelijk geweest om je kindje op bed te leggen. Met het unieke, all-in-one design en de gepatenteerde luchtvaarttechnologie kan de Bugaboo Stardust in 1 seconde worden uitgeklapt en in 3 seconden worden ingeklapt.

Geïntegreerd
comfort

De Stardust biedt dag en nacht direct comfort voor je kindje, dankzij de geïntegreerde, meerlaags matras.

Geïntegreerd matras met verstelbare hoogte

Het uitklapbare campingbedje heeft een geïntegreerd matras dat je op twee hoogtes kunt zetten, ideaal voor pasgeboren baby’s en kindjes. Verstel de hoogte met de rits en je kunt je pasgeboren baby uit het bedje tillen zonder dat je ver voorover hoeft te buigen. De duurzame, hoogwaardige materialen zonder chemicaliën en het ademende mesh zorgen voor optimaal comfort en een verbeterde luchtstroom.

Breathable Mobile
Breathable Desktop

Lichtgewicht
ontwerp

Header Lightweight Image Alt Text

Of je nu van kamer wisselt, op bezoek gaat bij familie of vrienden of op reis gaat, de Stardust is supergemakkelijk mee te nemen.

Gemakkelijk mee te nemen

Met een gewicht van slechts 7,7 kg en een afmeting (ingeklapt) van 14 cm breed is de Bugaboo Stardust gemakkelijk mee te nemen. De praktische opbergzak met klittenband krijg je erbij. De bandjes houden het bedje op zijn plek, dus je kunt hem ook meenemen zonder opbergzak.

Je
Stardust is
klaar voor het volgende avontuur

Shop de volledige kinderwagencollectie

Shop nu online

Must-have accessoires

Bugaboo Stardust bijpassend katoenen laken

Shop accessoires

Klantbeoordelingen