Skip to main content

Designed for discovery

Bugaboo gelooft dat je als gezin niet al te veel moeite hoeft te doen om een nieuwe wereld te ontdekken. We ontwerpen buitengewone producten en oplossingen voor ouders, waardoor tijd doorbrengen met je kind mooi, memorabel en vooral heel leuk en gezellig wordt, waar je ook naartoe gaat.

Video Loader

Adventure awaits

Kinderen krijgen is het mooiste avontuur dat je ooit zult meemaken. Met je kleine partner-in-crime aan je zij gaat er een wereld aan pret en kattenkwaad voor je open.

The history of Bugaboo | Bugaboo

Waar staan we voor?

Voortdurende innovatie

Gestroomlijnd, functioneel ontwerp waarmee moeilijke dingen makkelijk worden

Ruim twintig jaar geleden zetten we de kinderwagenwereld op zijn kop met een kinderwagen die een hele nieuwe invulling gaf aan hoe ouders tijd konden doorbrengen met hun kinderen. We introduceerden een gestroomlijnd, functioneel ontwerp en technische snufjes waarmee moeilijke dingen makkelijk werden. We hebben ontelbare uren gewerkt aan het perfectioneren van elke verbinding, elk materiaal en elke klik, zodat jij en je baby altijd genieten van maximaal comfort. De enige vraag waar je bij onze producten nog aan hoeft te denken, is 'waar gaan we heen'?

The history of Bugaboo | Bugaboo

Uitzonderlijke kwaliteit

Oog voor elk detail en het gebruik van uitsluitend de beste materialen resulteert in duurzame producten

Innovatief design gaat hand in hand met hoogwaardige materialen en ingenieuze oplossingen. Hierdoor overtreffen onze producten ruimschoots alle veiligheids- en kwaliteitsnormen, voelen onze stoffen heerlijk zacht aan en zijn essentiële onderdelen lichtgewicht en eenvoudig te vervangen. Dankzij deze kwalitatieve aandacht voor elk detail kunnen we duurzame producten maken die net zo geweldig presteren als ze eruitzien.

The history of Bugaboo | Bugaboo

Magische momenten samen

Gezinnen die samen plezier hebben en vol vertrouwen en comfortabel samen op pad gaan

Een band opbouwen met je kind is één van de mooiste dingen van het ouderschap. Hoe meer je samen ontdekt, hoe gelukkiger en nieuwsgieriger een kind opgroeit. Dankzij het comfort van de antilekbanden die je overal naar toe nemen, kun je altijd alle kanten op. En met het in de zonnekap geïntegreerde kijkvenster en een gemakkelijk omkeerbare stoel zijn onze producten zo ontworpen dat jouw kleine co-piloot de best mogelijke omgeving heeft om in te groeien en ontwikkelen.

The history of Bugaboo | Bugaboo

Bewuste keuzes

Een lagere impact op het milieu en een positieve impact op onze community's

We doen er alles aan om respectvol om te gaan met de planeet, zodat toekomstige generaties de wereld ook samen kunnen blijven ontdekken. We zetten ons actief in voor een betere toekomst: we kiezen voor duurzaam gewonnen materialen, gezonde werkomstandigheden in onze fabrieken en willen een positieve bijdrage leveren aan community's, dichtbij en ver weg.

The history of Bugaboo | Bugaboo

Het moderne gezin

Hoe je gezin ook is samengesteld, we hebben voor ieder wat wils

Als er een baby bijkomt in het gezin weet je twee dingen zeker: zeg maar dag tegen je bestaande slaapgewoontes en bereid je voor op eindeloze avonturen, waar geen enkele ouder-en-baby-blog je op voor kan bereiden. Het moderne gezin volgt al lang niet meer het traditionele concept van vader, moeder en kind(eren). Hoe je gezin ook is samengesteld, we hebben altijd een product waardoor elke ervaring comfortabel, veilig en leuk wordt.

The history of Bugaboo | Bugaboo

Meer dan kinderwagens

Nadat we twee decennia geleden begonnen met onze revolutie op het gebied van kinderwagens, blijven we onze collectie innoveren en uitbreiden. Daardoor wordt elk product nog comfortabeler en gebruiksvriendelijker dan je ooit had kunnen bedenken. Zo geniet je van elk moment dat jullie samen de wereld ontdekken.

De belofte van Bugaboo

Wij denken na over elk detail, zodat jij dat niet hoeft te doen. Onze ontwerpers en ingenieurs hebben elk product jarenlang ontwikkeld, getest en verfijnd, veel langer dan de norm in onze branche. Daardoor weet je zeker dat elke koppeling, naad en knop ontworpen is zodat jij en je gezin kunnen genieten van ultracomfortabele wandelingen, waar je ook heen gaat.

Klantbeoordelingen