Skip to main content

Bugaboo Mineral Collection

Verfijnde stoffen geïnspireerd op kleuren uit de natuur

Ontdek alle verkrijgbare kleurstellingen – lichtgrijs, taupe en onze nieuwste kleur: Washed Black. Selecteer je favoriete kleur voor jouw Bugaboo kinderwagen en maak je kinderwagen tot een echte blikvanger.

Strak en stijlvol

Washed Black is het nieuwe zwart dit jaar volgens de trendsetters. Deze opvallende nieuwe minerale kleur geeft vanuit elke hoek extra diepte en dimensie. In combinatie met een stoer zwart onderstel wordt jouw kinderwagen een absolute blikvanger met een geraffineerde look.

Warm en uitnodigend

Taupe is de meest speelse minerale kleur van de collectie en zal gegarandeerd veel hoofden doen omdraaien. De contrasterende zwarte lederlook details en het bijpassende zwarte onderstel maken deze kinderwagen de perfecte keuze voor iedereen die houdt van een levendige look.

Natuurlijk elegant

Lichtgrijs is de minerale kleur die symbool staat voor natuurlijke eenvoud en minimalisme. De heldere, frisse kleur is gecombineerd met een aluminium onderstel voor een aantrekkelijke en moderne uitstraling.

Styled by Bugaboo

De Mineral Collection special edition is gemaakt door The Bugaboo Studio, ons creatieve team van productontwerpers, innovators en trendsetters. Onze passie voor de meest hoogwaardige materialen is net zo groot als onze aandacht voor details. Alle elementen uit deze collectie, zoals de perfecte kettingstiksels, lederlook details en verfijnde stoffen, zijn zorgvuldig gekozen om jouw kinderwagen tot een ware eyecatcher te maken.

Designed for discovery

Klantbeoordelingen