Skip to main content

De kinderwagen die klaar is voor de toekomst

Extra opbergruimte

In de unieke uitbreidbare bagagemand aan de zijkant kun je twee keer zoveel spullen meenemen naar een picknick en nog meer boodschappen meenemen naar huis. Alles is veilig opgeborgen dankzij de ritssluiting aan de bovenkant.

Klaar voor de toekomst

De enige kinderwagen die met je gezin meegroeit. Koop de duo uitbreidingsset en ga met slechts drie klikken van Mono naar Duo of andersom. Zo kunnen twee kinderen comfortabel samen de wereld om hen heen leren kennen.

Makkelijk te manoeuvreren

Hij is kleiner dan je denkt en zelfs met een kleine passagier en boodschappen nog steeds makkelijk met één hand te manoeuvreren. Dankzij een breedte van slechts 60 cm past de kinderwagen makkelijk door deuropeningen, zodat je moeiteloos met je hele gezin een café, appartementencomplex of kleine winkel binnen kunt gaan.

Klaar vanaf de eerste dag

Klaar voor vertrek vanaf de eerste wandeling. Je kindje geniet van optimaal comfort zowel in de extra zachte, veilig gevoerde wieg als in de ergonomisch ontworpen stoel als hij of zij opgroeit tot een nieuwsgierige, actieve peuter.

Perfecte extra's voor de Donkey 3 Mono

De belofte van Bugaboo

Wij denken na over elk detail, zodat jij dat niet hoeft te doen. Onze ontwerpers en ingenieurs hebben elk product jarenlang ontwikkeld, getest en verfijnd, veel langer dan de norm in onze branche. Daardoor weet je zeker dat elke koppeling, naad en knop ontworpen is zodat jij en je gezin kunnen genieten van ultracomfortabele wandelingen, waar je ook heen gaat.

Designed for discovery