Skip to main content

De veelzijdige ultra-compacte kinderwagen

Twee kanten uitkijken

Een bijzondere kinderwagen vraagt om een bijzondere stoel. De omkeerbare stoel is gemakkelijk te verstellen, zodat je jouw kindje in een handomdraai naar jou of naar de wereld laat kijken.

Zeer compact inklapbaar

In te klappen tot een ultracompact formaat. Daardoor kun je hem gemakkelijk wegbergen, op kleine plekken neerzetten of in een bagagevak boven je hoofd plaatsen waar je normaal gesproken een tas zou opbergen.

Compact formaat, veel comfort

Ondanks zijn kleine formaat en wielen is deze kinderwagen enorm robuust en gemakkelijk te duwen. Je kindje slaapt onderweg rustig door, dankzij de geavanceerde vering in de soepele wielen.

Accessoires

Of je je kleintje nu stevig moet inpakken of moet beschermen tegen de zon, met onze coole accessoires voor de Ant komt het altijd goed.

De belofte van Bugaboo

Wij denken na over elk detail, zodat jij dat niet hoeft te doen. Onze ontwerpers en ingenieurs hebben elk product jarenlang ontwikkeld, getest en verfijnd, veel langer dan de norm in onze branche. Daardoor weet je zeker dat elke koppeling, naad en knop ontworpen is zodat jij en je gezin kunnen genieten van ultracomfortabele wandelingen, waar je ook heen gaat.

Designed for discovery