Reizen met kids - zo is het echt

Een eerste vakantie met je kindje is niet altijd zo idyllisch als de perfecte Instagram foto’s ons doen vermoeden. Als we eerlijk zijn zul je na de vakantie waarschijnlijk weer toe zijn aan vakantie. Maar: met een goede voorbereiding, een dosis flexibiliteit en relativeringsvermogen gaat het goedkomen.

Reizen met baby’s of kleine kinderen betekent dat je als ouder allerlei verschillende emoties gaat meemaken

Van puur geluk (hoe bijzonder: met jouw baby op reis!) tot pure frustratie en alles daartussenin. Er gaan momenten zijn waarop je 100% geniet van dit heerlijke avontuur én momenten komen waarop je het liefst nú de koffers pakt en terug naar huis gaat. Je gaat meevallers hebben (er wordt ineens doorgeslapen!) én tegenvallers meemaken (ondergespuugde huurauto’s, vergeten luiertassen of op de meest onhandige momenten geen reserve kleding mee). Kort samengevat: het wordt in ieder geval niet saai… Je begrijpt waarom die flexibiliteit en relativeringsvermogen goed van pas komen. Plotselinge pitstops voor toiletbezoeken, onverwachte dutjes en speeltuintjes die de plaats innemen van het geplande museumbezoek - het hoort er allemaal bij, dus probeer er vooral de charme van in te zien.

Travelling with kids: the real deal by How About Mom | Bugaboo

Een goede voorbereiding scheelt en dat begint bij het inpakken

Vergis je niet hoeveel meer spullen er mee moeten als je met kids reist. De tijd van de kleine handbagage voor 2 weken vakantie met z’n tweeën is voorbij. Afhankelijk van de leeftijd van je kinderen en de manier waarop jullie reizen hebben we één codewoord voor je: snacks. Zorg dat er altijd genoeg te eten is en je houdt je kids letterlijk zoet. Een bikini of zonnebril kan ook ter plekke gekocht worden, een lange autorit of vlucht zonder afleiding in de vorm van snacks is een ramp.

Travelling with kids: the real deal by How About Mom | Bugaboo

Maak het jezelf als ouder gemakkelijk.

Kies voor een lichtgewicht buggy die je goed kunt manoeuvreren en die robuust genoeg is om jullie tijdens alle avonturen te ondersteunen. De Bugaboo Butterfly kun je zeer compact opvouwen en voldoet aan de IATA-norm. Dit is de standaard maat voor handbagage. Oftewel: je kunt deze buggy zo klein opvouwen dat hij in de bijbehorende transporttas als handbagage mee mag in het vliegtuig. Geloof ons, dit gaat jullie een boel stress en zweet tussen je billen door zorgen als ‘Is de kinderwagen wel meegegaan met het vliegtuig?’ of ‘In welke staat tref ik de kinderwagen straks aan?’ te besparen. Reizen jullie met de auto en wil je zeker weten dat jouw kindje op jullie vakantiebestemming in een veilig en comfortabel bedje slaapt? Neem dan zelf jullie reiswieg mee.

We winden er geen doekjes om.

Reizen met kleine kinderen is een uitdaging. Een weg vol hobbels, kruimels en onverwachte wendingen. Maar te midden van die uitdagingen ontstaan kostbare herinneringen, groeit jullie band als gezin en ontdekken jullie samen de wereld. Dus pak die luiertas in, omarm de chaos en ga op pad. De reis is net zo

Klaar voor vertrek met onze collectie voor op reis

Klantbeoordelingen