Skip to main content
 Lenteaccessoires

Lenteaccessoires

Klaar voor de lente

Geniet van al het moois dat de lente brengt! Bekijk onze must have accessoires en bereid je kinderwagen voor op heerlijke verfrissende wandelingen.

Stand out in the city

De Bugaboo Bee 5 Coral limited edition is met zijn unieke en gedurfde design helemaal op zijn plek in de stad. De peek-a-book windows zorgen voor een koel briesje en de extra vulling van de stoel zorgt ervoor dat je kindje altijd het beste comfort heeft. De opvallende koraalrode kleur van de Bugaboo Bee 5 Coral bestaat uit een rijke blend van verschillende tonen die samen een unieke look creëren. Een kleur die een statement maakt.

Shop nu

| Bugaboo BE

De beste 3-in-1 reiskinderwagen kiezen

Ben je helemaal klaar voor de komst van je kleintje, maar weet je nog niet zeker welke kinderwagen het beste bij je past? Ontdek wat de voordelen zijn van een 3-in-1 kinderwagen en waar je op moet letten. Doordat je de reiskinderwagen op meerdere manieren kunt gebruiken, heb je direct vanaf de eerste dag een complete oplossing. Een 3-in-1 kinderwagen voor op reis brengt je na de geboorte van je kleintje naar huis vanuit het ziekenhuis en is je trouwe metgezel tijdens de vele avonturen die nog zullen volgen...

Meer informatie

| Bugaboo BE