Skip to main content

Bugaboo Black Friday 2020 – algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor de ‘Bugaboo Black Friday deals’:

 

1. De actiekorting is verkrijgbaar zoals op de website is aangegeven.

2. De actiekorting voor personen die zich hebben aangemeld om als eerste toegang te krijgen, is geldig vanaf 20 november 2020 tot en met 24 november 2020 (voor de VS vanaf 15 november 2020 tot en met 16 november 2020).

3. De actiekorting voor Black Friday is alleen geldig vanaf 25 november 2020 tot en met 30 november 2020 (voor de VS vanaf 16 november 2020 tot en met 1 december 2020).

4. De exclusieve actieperiode voor Flashback Friday is geldig voor een bepaald aantal landen van 4 december 2020 tot 11 december 2020.

5. Aanbiedingen variëren per regio. Let erop dat je het juiste land hebt geselecteerd op de website (op basis van het verzendadres).

6. Tenzij anders aangegeven, kan de actiekorting niet worden gebruikt in combinatie met andere speciale aanbiedingen of kortingen.

7. Actiekortingen zijn slechts beschikbaar zolang de voorraad strekt. Van elk artikel wordt een beperkt aantal aangeboden tegen de kortingsprijs.

8. Actiekortingen zijn niet overdraagbaar, mogen niet worden doorverkocht en zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

9. Tenzij anders aangegeven, is de actiekorting niet van toepassing op de verzendkosten. Controleer de toepasselijke leveringsvoorwaarden online.

10. Wanneer je een product retourneert dat met korting is gekocht, is de terugbetaling gelijk aan het bedrag dat je voor het product hebt betaald, conform het toepasselijke restitutiebeleid.

11. Bugaboo behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren wanneer, naar het redelijk oordeel van Bugaboo, een actiecode of korting ongeldig is voor de geplaatste bestelling of frauduleuze activiteiten worden geconstateerd.

12. Bugaboo houdt zich het recht voor om de algemene voorwaarden aan te passen en kan een actie te allen tijde beëindigen, met inachtneming van een redelijke opzegtermijn.

Klantbeoordelingen