Skip to main content

Bugaboo
Fox 3

Bugaboo Fox 3

De ultieme all-terrain kinderwagen

De meest comfortabele en veelzijdige kinderwagen die we ooit hebben gemaakt. Speciaal voor jou en je baby of peuter.

Makkelijk te manoeuvreren
Geavanceerde vering
Ergonomisch ontwerp
Styled by you

Duwen met je vingertoppen

De Bugaboo Fox 3 rijdt zo soepel dat je hem met slechts een vingeraanraking overal naartoe stuurt. Ga eropuit in de natuur of stuur soepel door drukke straten, alles gaat met hetzelfde gemak.

Geavanceerde vering

De combinatie van ons typische centrale scharnierpunt, vering in vier wielen en grote antilekbanden staat garant voor een soepele, stabiele rit terwijl je kindje onderweg heerlijk doorslaapt.

Vanaf € 899,01 Shop nu arrow right

Dankzij de unieke geveerde wielen rijd je soepel over hobbels en maak je moeiteloos scherpe bochten wanneer je onverwacht moet uitwijken.

Geef je avonturen meer kleur

Onze nieuwe kleurstellingen zijn niet zomaar kleuren. Ze zijn een uitnodiging om samen met je groeiende gezin de wereld te ontdekken. De stormy blue kap straalt strandplezier uit en met de forest green voetenzak ben je helemaal in de sfeer voor een spontane picknick in de natuur.

Adventure awaits

Shop Bugaboo Fox 3 | Bugaboo
Shop Bugaboo Fox 3 | Bugaboo
Shop Bugaboo Fox 3 | Bugaboo
Shop Bugaboo Fox 3 | Bugaboo

Styled by you

Kies een van de speciaal geselecteerde Styled by Bugaboo kinderwagensets of laat je creativiteit de vrije loop en creëer in drie eenvoudige stappen je eigen look tijdens het afrekenen.

Perfecte extra's

Voetenzakken Houd je baby warm met onze kleurrijke voetenzakken of rijd de zon tegemoet met een bijpassende breezy kap. Vanaf € 139,95
Turtle Air by Nuna Van de eerste rit naar huis tot alle avonturen die daarna volgen: met onze autostoel ga je op pad zonder dat er iemand wakker wordt. Vanaf € 249,-

Klantbeoordelingen