(bugaboo)RED maand bij Prénatal

februari 2011

De maand februari staat in het teken van (BUGABOO)RED. Vier weken lang zet Prénatal zich samen met Bugaboo in voor een Aids-vrije generatie in 2015.

elke bugaboo aankoop telt!

Bugaboo is trotse partner van (RED)™ . Met de aankoop van ieder Bugaboo product maak je het verschil en ondersteun je (PRODUCT)RED™. 1% van de totale omzet wordt afgedragen aan the Global Fund om zo AIDS in Afrika te bestrijden. Prénatal verdubbelt in februari deze bijdrage over ieder verkocht Bugaboo product. Op deze manier krijgen meer vrouwen en kinderen met HIV de medicijnen die ze nodig hebben om een actief, productief en hoopvol leven te kunnen leiden.

kick-off prénatal amsterdam arena

De campagnemaand gaat van start op zaterdag 5 februari om 11.00 in het Prénatal warenhuis bij de Amsterdam Arena.

(BUGABOO)RED supporter Jelka van Houten is aanwezig om de maand officieel te openen. Een speciale act maakt de opening compleet. Ben je daar benieuwd naar, kom dan vooral kijken!

tourguide
Tijdens de campagnemaand vinden er vier evenementen plaats in verschillende Prénatal warenhuizen.

05 februari 2011
openings evenement vanaf 11.00, Prénatal Amsterdam Arena
12 februari 2011
Prénatal Rotterdam Alexandrium
19 februari 2011
Prénatal Hengelo
26 februari 2011
Prénatal Den Bosch

  doe een wens voor je kindje en win een reis naar New York!

  Tijdens de evenementen kun je samen met je kindje op de foto. Deze foto wordt direct afgedrukt en in ansichtkaartvorm gegoten. Op de ansichtkaart kun je een wens voor je kind achterlaten. De ansichtkaart met foto wordt op de speciaal ontworpen wensenwand geplaatst in de winkel en aan het einde van de maand wordt er uit alle wensen een winnaar gekozen.

  Deze winnaar wint een reis naar New York en een bezoek aan het (RED)™ hoofdkantoor. Iedereen krijgt zijn of haar ansichtkaart thuisgestuurd.

  Op de foto geweest?

  bugaboo cameleon ocean

  Tijdens de (BUGABOO)RED maand verkoopt Prénatal voor het eerst én exclusief de nieuwe Bugaboo Cameleon Ocean aanvullende bekledingset.