bas kosters loves (bugaboo)red

Bas Kosters en Bugaboo werken samen met (RED)™ aan een aids-vrije generatie in 2015. Bas heeft een op Afrika geinspireerde, non-for-sale, Bugaboo Cameleon en Bugaboo Bee ontworpen, welke voor het eerst getoond zijn tijdens Amsterdam International fashion week. Bugaboo zal beide exclusieve kinderwagens veilen.

Bas Kosters kreeg de volledige vrije hand om de nu legendarische Bugaboo Cameleon vol met fantasiefiguren te ontwerpen. Voor de ‘African Doll' wagen werd Bas geïnspireerd door het werk van (RED) in Afrika en de kunst & cultuur van het land. De Afrikaanse poppen zijn uitgevoerd in een gedetailleerde 3D print en decoreren de gehele wagen.

Bekend van zijn iconische cartooneske figuren heeft Bas wederom een opvallende en onderscheidende wagen gecreëerd.

Bezoek ebay.com/bugaboo voor de veiling.

Hoewel alleen de hoogste bieder zich de trotse bezitter van een Bugaboo by Bas mag noemen, kan iedereen (RED) steunen door het kopen van een Bugaboo product, aangezien 1% van alle inkomsten wordt afgedragen aan the Global Fund. Iedere aankoop maakt een verschil.

Door deze veiling helpt Bugaboo om de HIV-overdracht van moeder op kind te elimineren in 2015.

bas kosters en bugaboo

Bas: "Bugaboo was mijn allereerste grote samenwerkingspartner en een onvergetelijk moment. Hun vrije en vooruitstrevende manier van werken waren erg inspirerend en ik ben blij om weer een project met ze te doen. Het is het volgende hoofdstuk in mijn portfolio en het geeft diepgang aan mijn werk als een designer en poppenontwerper."