bugaboo + mini rodini = sant

Bugaboo presenterar sitt första skandinaviska designsamarbete med Mini Rodini.

En begränsad upplaga har skapats speciellt för den svenska marknaden som släpps den 1 maj med 20 numrerade exemplar av Bugaboo Cameleon, med skräddarsyddklädsel designad av Mini Rodini.

Bugaboo Cameleon- vagnarna kommer att säljas på NK Lek & Baby och i Mini Rodinis butik i Stockholm från och med den 1 maj 2012.


NK Lek & Baby, plan 4
Hamngatan 18-20, 111 47 Stockholm

Mini Rodini
Nytorgsgatan 36, 116 40 Stockholm

  samarbetet

  Varumärkena Bugaboo och Mini Rodini är som gjorda för varandra. Design, funktion och kvalitet är gemensamma ledord och båda är många föräldrars favoriter. Tillsammans har vi skapat en ikonisk, modern och humoristisk vagn.

   Citat

   • Madeleen Klaasen, Bugaboo CMO: " Vi älskar verkligen Mini Rodinis design och är så spända på att se Bugaboo i den här ikoniska designen. Vi har följt dem under en tid och nu infann sig den rätta tiden för att skapa cool design tillsammans."

   • Cassandra Rhodin, Mini Rodini Creative Director: "Jätteroligt samarbete! Jag hade själv en Bugaboo-vagn till vårt andra barn, därför ligger den här produkten extra varmt om hjärtat. Mönstret är en av mina personliga favoriter."